Einstein

Lunchmeny v. 42

Veckans lunch serveras 11-14 varje vardag. Pris 85:-

​Lunchhäfte 790:- Lunchhäfte student 710:-

Kan finnas spår av gluten eller laktos

 

Måndag

Smörstekt Sejfilé med västkuströra samt dillstompad potatis toppas med höstsallad

Fetaostfylld nötfärsbiff serveras med tomatchutney och tzatziki samt råstekt dragon och persiljepotatis

Veg: Stekt panerad fetaost serveras med tomatchutney och tzatziki samt råstekt dragon och persiljepotatis     

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

 

Tisdag

Stekt strömming serveras med brynt dillsmör och skogens röda guld samt nyslaget potatismos toppas med citron  

Helstekt fläskfilé med pepparsås och lökfrästa haricots Vert serveras med rotfruktsgratäng  

Veg: Bondomelett, pesto, bakad kål och citrus                               

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

              

 

                                                         

Onsdag

Ugnsbakad laxfilé serveras med gräslökskräm toppas med liten champinjon & räksallad samt kokt potatis

Pankofriterad kycklingfilé serveras med sötstark sås samt basmatiris toppas med rättika, morot och rödkål

Veg: Halloumi masala – indisk gryta med halloumi, linser, serveras med basmatiris, gurkyoghurt

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                             

 

 

Torsdag

Sotad citronmarinerad torskfilé på bädd av slungad spenat och broccoli serveras med en citrusverte samt sötpotatisstomp

Krämig renskavsgryta med purjolök och kantareller serveras med rårörda lingon och potatispuré toppas med hackad bladpersilja    

Veg: Auberginelasagne med parmesan, tomat och örter     

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                                                                                                                                                                

                                     

                                                                               

 

 

               

 

 

 

Fredag

Fisk och skaldjursgratäng gratineras med västerbottenost serveras med smörslungad örtpotatis      

Gödkalvfransyska med balsamicosås serveras med getostrisotto samt smörstekt svamp toppas med rucola            

Veg:  Biff på kiddneybönor och kikärtor serveras med getostrisotto samt smörstekt svamp toppas med rucola        

Äntligen Fredag!  Glassbuffé

Dagens Asiataiska buffé Dagens sallad

                                                                                                                                                                                       

Veckans vegetariska:

Dagens vegetariska: fråga köket

Asiatisk buffe: fråga köket

 

Utskrift