Einstein

Lunchmeny v. 34

Veckans lunch serveras 11-14 varje vardag. Pris 85:-

​Lunchhäfte 790:- Lunchhäfte student 710:-

Kan finnas spår av gluten eller laktos

 

Måndag

Prästostbakad kummelfilé serveras med beurre blanc smaksatt med kräftor och dill samt lättskalad potatis

Vildsvins och nötfärsbiff serveras med skogssvampsås och persiljeslungad potatis toppas med skogen röda guld 

Veg:Prästostbakad bönbiff serveras med skogsvampsås och stekt persiljepotatis  

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

 

Tisdag

Örtgratinerad koljafilè serveras med färska rödbetor samt rödvins reduktion och krämig risotto, toppas med hyvlad parmesan

Kycklingschnitzel serveras med vispat persiljesmör och skysås samt stekt potatis, toppas med bladpersilja 

Veg:Stekt panerad zucchini serveras med krämig risotto toppas med linssallad

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

              

 

                                                         

Onsdag

Smörstekt regnbågslax serveras med smörstekta champinjoner och en kryddkrassekräm samt nykokt färskpotatis och citron

Pytt i panna eller pytt Bellman serveras med solstekt ägg och rödbetor

Veg: Vegetarisk pytt i panna serveras med sol stekt ägg och inlagda rödbetor                                                     

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

 

 

Torsdag

Fisk och skaldjursbiff serveras med smörad hummersås och nyslaget potatismos samt SGJ, toppas med dillkvist

Pulled pork serveras i vetetortilla med sallad samt salsa, gräddfil och steak fries 

Veg: Pulled qourn serveras i vetetortilla med sallad samt salsa, gräddfil och steak fries 

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                                                                                                                                                                

                                     

                                                                               

 

 

               

 

 

 

Fredag

Över bakad torskfilé med spenat, färskost och rökt lax serveras med dilldrösad potatis samt Sandefjordsås 

Lövbiff med vitlökssmör och bearnaisesås serveras med Hasselbacks potatis och toppas med rödvinreduktion och bladpersilja 

Veg: Vegetarisk lasagne serveras med spenat och färskostkräm     

Äntligen Fredag! Glassbuffé

Dagens Asiataiska buffé Dagens sallad

                                                                                                                                                                                       

Veckans vegetariska:

Dagens vegetariska: fråga köket

Asiatisk buffe: fråga köket

 

Utskrift