Einstein

Lunchmeny v. 50

Veckans lunch serveras 11-14 varje vardag. Pris 85:-

​Lunchhäfte 790:- Lunchhäfte student 710:-

Kan finnas spår av gluten eller laktos

 

Måndag

Örtstekt crunchy långafilé på bädd av sauterad spenat serveras med citrusdoftande vitvinssås samt ugnsrostad kulpotatis

Chicken thai serveras med jasminris toppas med rostad kokos

Veg: Vegetarisk Thaigryta serveras med jasminris och rostad kokos

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

 

Tisdag

Stekt strömming med dillemulsion och nyslaget potatismos serveras med rårörda lingon och citron     

Helstekt fläskfilé Provencale serveras med rödvinsreduktion, råstekt skivad potatis samt vitlökssmör och ångad broccoli 

Veg: Bönbiff med mangosalsa, grekisk yoghurt och parmesanbakad potatis

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad

              

 

                                                         

Onsdag

Räk och fetaostfylld torskfilé serveras med pernoddoftande skaldjurssås och saltrostad potatis toppas med grovhackade färska örter samt sticklök

 Hickoryrökta revben serveras med bakpotatis, cowboybeans och rödkålsslaw

Veg: Wokade nudlar med sötpotatis, broccoli, spetskål och sojasås smaksatt med citrongräs, lime och koriander

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                             

 

 

Torsdag

Sotad kummelfilé med citrongräsbuljong, rostad svamp och saffransris toppas med aioli och rucola

Nattbakat innanlår med grönsaker kokta i IPA från Mölnlycke serveras med pepparrotskräm och fritata

Veg: Linsbollar med grönsaker kokta i IPA från Mölnlycke serveras med pepparrotskräm och fritata

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                                                                                                                                                                

                                     

                                                                               

 

 

               

 

 

 

Fredag

Gräslöksrimmad koljafilé med rotfruktspytt. Rostad grönkål och musselsmaksatt vitvinssås

Skomakarlåda, oxkött, bacon, lök, skysås samt potatismos 

Veg: Marinerade tzayspett på rotfruktsspytt serveras med salsa och toppas med rostad grönkål

Äntligen Fredag!  Glassbuffé

Dagens Asiataiska buffé Dagens sallad

                                                                                                                                                                                       

Veckans vegetariska:

Dagens vegetariska: fråga köket

Asiatisk buffe: fråga köket

 

Utskrift