Einstein

Lunchmeny v. 21

Veckans lunch serveras 11-14 varje vardag. Pris 90:-

​Lunchhäfte 840:- Lunchhäfte student 760:-

Vid allergi, fråga personalen

Kan finnas spår av gluten eller laktos

 

 

 

Måndag

Bakad torskfilé som gratineras med gubbröra serveras med vitvinssås och stompad potatis  

Stekt lårkycklingfilé serveras med barbecuesås och coleslaw samt råstekt potatis toppas med örter och vårlök

Veg: Vegetarisk panpizza serveras med coleslaw      

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad     

          

 

Tisdag

Italiensk fiskfärsburgare serveras med krämig risotto på soltorkade tomater samt en basilikasås toppas med hyvlad parmesanost 

Långbakad marinerad fläskkarré med ratatouille serveras med potatisgratäng

Veg;   Bönbiff smaksatt med oliver serveras med krämig risotto på soltorkade tomater samt en basilikasås toppas med hyvlad parmesan      

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad          

 

                                                         

Onsdag

Ångad koljafilé serveras med brynt smör, färsk riven pepparrot och gröna ärtor samt dillslungad potatis

Baconlindad köttfärslimpa serveras med gammaldags gräddsås, inlagd gurka och rårörda lingon samt persiljestekt potatis

Veg: Vegetarisk lasagne ackompanjerad med barbecuesås toppas med spenatsallad       

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad                                                             

 

 

Torsdag

Stekt pankopanerad färsk sejfilé serveras med remouladsås, rostad lök och citron samt kokt potatis

Pulled pork på foccacia serveras med mangosallad, guacamole och ugnsrostad klyftpotatis toppas med rucola

Veg: Pulled oumph på foccacia serveras med mangosalsa, guacamole och ugnsrotade klyftpotatis  

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad         

                                                                                                                                                                                    

                                     

                                                                               

 

 

               

 

 

 

Fredag

Citronrimmad och sotad laxfilé på wokade grönsaker serveras med en smörsås smaksatt med nyskördad gräslök och ugnsrostad potatis

Biff Rydberg serveras med Dijonsenapskräm toppas med hackad bladpersilja

Veg: Vegetarisk Pytt ackompanjeras med falafel och rödkålssallad samt senapskräm        

Dagens Asiatiska buffé Dagens sallad   

Äntlige fredag: Glassbuffé      

                                                                                                                                             

Veckans vegetariska:

Dagens vegetariska: fråga köket

Asiatisk buffe: fråga köket

 

Utskrift