Kitchen

Lunchmeny v. 47

Pris 93 kr, 10-häfte 860 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

 

Öppettider

KonfigureraMån-Fre 11.00-14.00
Lör Stängt
Sön Stängt

 

Måndag

 

Färskost och örtgratinerad koljafilè serveras med smörad aquavitsås samt gräslöksrostad Barskepotatis 

Klassisk Wallenbergare serveras med nyslaget mos och gräddsås samt tillbehör rårörda lingon och pressgurka

Färskost och örtgratinerad tofu serveras med bulgursallad och salsa verde

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Tisdag

 

Halstrad laxfilé serveras med stompad potatis och sås på grädde, vin, fond, spenat och röktlax toppas med hackad dill

Tomat bräserad lammstek serveras med risotto-risoni och ruccolakräm toppas med riven italiensk hårdost 

Quinoa och halomibiff serveras med risotto-risoni samt rucculakräm

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Onsdag

     

Dubbelpanerad torskfilé serveras med skaldjursröra och saltbakad potatis toppas med örtolja och citron

Ljummen rosastekt rostbiff serveras med choronsås och friterad klyftpotatis samt lökfrästa haricots verts

Vegetarisk lasagne med tillbehör

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Torsdag

 

Fisk och skaldjurssoppa serveras med aioli och vitlöksbröd samt liten dessert

Pankopanerad kycklinglårfilé serveras med råstekt potatis samt tomatsalsa och tzatziki toppas med oregano 

Spenat och grönkålssoppa serveras med ugnsbakad palsternacka samt liten dessert

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Fredag

    

Laxfylld spättarullad serveras med blomkålsrisotto och Sandefjordsås toppas med grovhackad dill samt citron  

Halstrad högrevsfärsbiff serveras med rotfruktsgratäng och rödvinssås smaksatt med vittryffelolja samt toppas med gremolata

Rödbeta, morot, och bönbiff serveras med blomkålsrisotto samt krämig rotfruktsgratängtoppas med gremolata    

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Utskrift