Kitchen

Lunchmeny v. 17

Pris 93 kr, 10-häfte 860 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

 

Öppettider

KonfigureraMån-Fre 11.00-14.00
Lör Stängt
Sön Stängt

 

Måndag

Glad Påsk!

Tisdag

Västkust inspirerad fisk och skaldjursgryta serveras med aioli och nybakt bröd toppas med dill  

Chipotle kryddad kycklnglårfilè serveras med tzatziki och salsa samt råstekt purjolöks potatis toppas med citron och örter  

Fetaost gratinerad aubergine serveras med tzatziki och salsa samt liten bönsalla

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Onsdag

              

         

Mozzarellastekt torskfilé serveras med ratatouille och kryddkrassekräm samt ugnsstekt kulpotatis toppas med citron 

Örter, vin, vitlök och citron marinerad karré serveras med krämig Madeirasås  och pyttpotatis toppas med bladpersilja     

Mozzarellastekt zucchini serveras med ratatouille och kryddkrassekräm samt kulpotatis                  

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Torsdag

Skaldjursbakad koljafilé serveras med beurre blanc och dilldrösad potatis toppas med ört och lök mix Grillad vildsvin och högrevsfärsbiff serveras med tryffel doftande rödvinssås och våriga grönsaker samt krämig potatisgratäng  

Bön och rödbetsbiff serveras med våriga grönsaker och krämig potatisgratäng     

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad      

Fredag

Dubbelpanerad spättafilé serveras med romkräm och dillslungad potatis samt ägg, purjolök och räk-topping citron

Rosastekt rostbiff serveras med fräs på champinjoner, savojkål och lök samt café de Parissås och Hasselbackspotatis   

Selleri schnitzel serveras med fräs på champinjoner, savojkål och lök samt Hasselbackspotatis 

                                        

Utskrift