Kitchen

Lunchmeny v. 43

Pris 95 kr, 10-häfte 880 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

 

Öppettider

KonfigureraMån-Fre 11.00-14.00
Lör Stängt
Sön Stängt

 

Måndag

Ruccolabakad laxfilè serveras med wokat skaldjursris och burrè blanc samt toppas med grovhackad dill

Pannbiff med lök och skysås serveras med nyslaget mos samt tillbehör pressgurka och rårördalingon        

Ruccolabakade rödbetor serveras med wokat grönsaksris och krämig örtsås                                                 

              

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Tisdag

Fransk krispig gratinerad torskfilé serveras med vitvinssås smaksatt med rökt lax och dilldrösad potatis toppas med grönt

Kycklingschnitzel serveras med champinjonsås och rostad potatis toppas med grovhackad persilja      

Sellerischnitzel serveras med champinjonsås och rostad potatis toppas med grönt                                        

                         

            

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

Onsdag

Havets Wallenbergare serveras med smörad hummersås och nyslaget potatismos amt små gröna ärtor      

Öppen kyckling burrito serveras med salsa och gräddfil samt nachos 

Öppen vegetarisk burrito serveras med salsa och gräddfil samt nachos                  

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Torsdag

 Ört och parmesan stekt kummelfilé  serveras med limehollandaise och stek grönsaksrisoni toppas med riven italiensk hårdost och ruccola    

Högrevs pannbiff serveras med potatisgratäng och pepparsås samt rostade rotfrukter toppas med örtolja    

Haloumi och kikärtsbiff serveras med potatisgratäng och pepparsås           

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Fredag

Lax och torskspett serveras med basilika risotto och tomat sky toppas med ruccola och riven hårdost Halstrad lövbiff serveras med friterad klyftpotatis och bearnaisesås smaksatt med tryffelolja toppas med grilltomat      

Grönkål och spenatpaj serveras med tomatsallad och kall örtsås                   

Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

  

Utskrift