Menyer

MENYFÖRSLAG

FÖRSLAG 1, (255:-)

Skagenröra på kavring, toppas med örtolja och citron
Kycklingfilé fylld med basilika, färskost och soltorkad tomat, serveras med tryffeldoftande rödvinsås och krämig risotto
Fransk chokladtårta med lättvispad grädde.

FÖRSLAG 2, (275:-)

Pepparrotscheesecake med laxtartar på en krispig sommarsallad med hackad lök och basilikaolja.
Laxfilé gratineras med västerbottenost serveras med kryddkrassesås och dillslungad potatis.
Champagnemousse med liten chokladbrownie samt sockrade hallon

FÖRSLAG 3, (295:-)

Grönn sparris med len smörsås, toppas med löjrom och nybakad brioche
Helstekt kalventrecoté med krämig Karljohansvampsås, serveras med pommes Anna och sauterade grönsaker.
Vaniljpannacotta med äpple och kanelkompott toppas med krispigt flan

FÖRSLAG 4, (375:-)

Skaldjursbakelse på kräftor och räkor serveras på späda salladsskott.
Örtbakad hälleflundra med smörad hummersås samt klassiska duchesstoppar
Kall jordgubbsoppa med vaniljmascarpone

FÖRSLAG 5, (395:-)

Klassisk löjromstoast på kavring med tillbehör.
Helstekt Rådjursrack med murkelsås, bacon och ostfylld bakpotatis samt slungade sockerärtor
Creme bruleé med biscotti och sockrade björnbär