Tennet

Lunchmeny v 48

Dagens lunch 95 kr, 10-häfte 880 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

Måndag

Laxfärserad kummelfilé serveras med smörad vitvinssås och dilldrösad potatis toppas med grönt  

Älgwallenbergare serveras med skogssvampsås och nyslaget potatismos toppas med skogens röda guld  

Quinoa och blomkålsbiff serveras med skogssvampssås samt nyslaget potatismos                                                                                                           

Dagens Sushi 

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Tisdag

Ugnsbakad vitlingfilé serveras med skaldjurssås och stompad potatis toppas med smörstekta champinjoner                      

Fläskschnitzel serveras med stektpotatis och rödvinssås samt vispat kaprissmör toppas med små gröna ärtor      

Dijonstekt grillost serveras med bulgursallad och mojorojo toppas med smörstekta champinjoner    

Dagens Sushi                            

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Onsdag

Halstrad laxfilé serveras med Sandefjordsås och ugnsrostad potatis toppas med citron och grönt                

Kyckling enchiladas serveras med guacamole och salsa samt nachos        

Färsk tortellini serveras med örtagårdsås och rostade grönsaker toppas med riven hårdost              

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Torsdag

Fisk och skaldjurssoppa serveras med aioli och vitlöksbröd samt liten dessert                

Halstrad lövbiff serveras med friterad klyftpotatis och pepparsås toppas med vispat persiljesmör  

Pumpa och sötpotatissoppa serveras med rostad palsternacka, vitlöksbröd och liten dessert     

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Fredag

Fisk och skaldjursgratäng serveras med duchesseägg och krämig spenatsås toppas med grönt                

Högrevs färsbiff serveras med krämig rotfrukts gratäng och skysås toppas med saltgurka 

Fetaostpaj serveras med tomat och bönsallad samt örtkräm                     

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad

Utskrift