Tennet

Lunchmeny v 43

Dagens lunch 95 kr, 10-häfte 880 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

Måndag

Smörstekt torskrygg serveras med skirat smör och riven pepparrot från Fjärås samt dilldrösad potatis              

Viltwallenbergare serveras med gräddsås och nyslaget potatismos tillbehör rårörda lingon och pressgurka   

Kikärt och blomkålsbiff med gräddsås och nyslaget potatis mos samt lingon och pressgurka

Dagens Sushi 

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Tisdag

Smörrebrö på bergtunga och rågbröd serveras med danskremulad samt räkor, rom, sparris och rostad lök                      

Gremolata marinerad fläskytterfilé serveras med krämig potatisgratäng och rödvinssås samt lökfrästa haricots verts    

Gremolata bakad aubergine serveras med potatisgräng och mojorojo samt haricots verts  

Dagens Sushi                            

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Onsdag

Bohuslänsk fisk och skaldjursgryta serveras med spenat och gratinerad duchesse toppas med grönt                      

Club Sandwich kyckling, focaccia, bacon, majonnäs, tomat och ost serveras med pommes frites samt coleslaw                   

Gratinerad cannelloni serveras med tomatsky och quinoasallad                                                                                                          

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad 

Torsdag

Ugnsbakad laxfilé serveras med kräfthollandaise och stompad potatis samt smörstekta champinjoner  

Pytt i panna eller pytt Bellman serveras med solstekta ägg och rödbetor    

Pumpa och sötpotatissoppa serveras med crème fraiche och vitlöksbröd samt liten dessert          

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Fredag

Västkustbiff serveras med vitvinssås smaksatt med krabba samt dillkokt potatis toppas med grönt                   

Högrevsfärsbiff serveras med klyftpotatis och krämigpepparsås samt rostade höstens primörer  

Stekt fetaost serveras med tzatziki och salsa samt friterad klyftpotatis och tomat löksallad  

Dagens Sushi

Lyxig räksallad, Ceasarsallad, Varmrökt laxsallad eller Grekisk sallad

Utskrift