Tennet

Lunchmeny v.32

Pris 90 kr, 10-häfte 840 kr.

Vid allergi, fråga personalen

Kan innehålla spår av gluten och laktos

Måndag

Gratinerad kummelfile med tapenade på soltorkade tomater serveras med ugnsgrillade grönsaker, citron & basilikakräm samt citron

Krispig kycklinlårfile serveras med wokat grönsaksris, kall ruccolasåssamt samt örttopping               

Veg: Kökets val                                       

Dagens Asiatiska buffé , Lyxig räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad

      

Tisdag

Örtagårdspesto bakad torskfile serveras med sandefjordssås, dilldrösad potatis, toppas med citron

Ägg & dijonpanerad schnitzel serveras med tomatsås, tagliatelle, riven spansk hårdost, toppas med crème fraiche 

Veg;  Kökets val                                      

Dagens sallader Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Onsdag

Cajun stekt laxfilé serveras med beurre blanc smaksatt med kräftor, nyslaget potatismos toppas med örtolja 

Chipotlebakad karrè serveras med barbequesås, coleslaw, klyftpotatis toppas med lökmix

Veg: Kökets val                        

Dagens sallader Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

         

  

 

Torsdag

Fransk fisk & skaldjursgryta serveras med roullie, dilldrösad potatis, toppas med franska örter 

Fläskfilè medaljonger serveras på gräddkokt savoykål, smörstekta champinjoner samt hasselbackspotatis

Veg:  Kökets val                                               

Dagens sallader Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

                                                         

                                     

Fredag

Smörrebrö med stekt torskfilè, sparris, rom, räkor, serveras med dansk remoulade, dilldrösad potatis toppas med citron

Pannbiff med lök & skysås serveras med nyslaget mos, rårörda lingon samt pressgurka

Veg; Kökets val                           

Äntligen fredag Chokladpudding     

Dagens sallader Räksallad, Ceasarsallad eller Grekisk sallad 

Utskrift